Daniel Gegúndez és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya des del 1999. Els seus començaments professionals són com a responsable de disseny elèctric i mecànic en instal·lacions aeroportuàries. Posteriorment es focalitza plenament en el món de la construcció, concretament al sector Retail.

Durant 15 anys va participar en l’expansió de Media Markt a Espanya com a cap de projecte de construcció de nous locals comercials. També es va dedicar a reformar, modificar i buscar nous locals donant suport al departament d’expansió. Durant aquest període va obrir la primera tenda del grup a Xina (Shanghai), col·laborant amb l’expansió internacional del grup i va obrir noves marques i conceptes del grup a Espanya (primeres tendes Saturn). Després d’aquesta etapa, es va dedicar al món de les oficines i magatzems per a particulars (Self Storage), per acabar finalment en la direcció de Numatec, empresa amb la que va col·laborar en totes aquestes etapes.

En l’actualitat, Numatec es renova amb un grup de joves professionals que combinen l’experiència de la companyia amb la innovació en el món de l’enginyeria i l’arquitectura.

Jordi Safont-Tria és arquitecte per la ETSAB (2004) i amb Diploma d’Estudis Avançats de la UPC (2007). Entre el 2008 i 2009 va assistir com a visiting scholar a la Columbia University de Nova York. Allà va col·laborar amb Steven Holl en matèria d’investigació, treball publicat en el llibre “Steven Holl: Color Light Time”.

L’any 2009 estableix el seu despatx a Barcelona. Ha rebut diferents premis d’institucions com el COAC o l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, i ha estat guanyador de nombrosos concursos nacionals i internacionals; entre els quals destaquen la comissaria de policia de Llavaneres, l’escola de música de Sabadell, o el projecte de nova centralitat de Valga i Valka a la frontera entre Estònia i Letònia. Va ser membre del comitè executiu com a coordinador de continguts del Congrés d’Arquitectura 2016, organitzat pel COAC.

L’any 2018 fusiona el seu estudi amb Numatec per a transformar-la en una nova oficina que combina l’arquitectura i l’enginyeria, amb l’objectiu de potenciar la creativitat amb el rigor i oferir els serveis complerts en projectes d’edificació i urbanisme.