Som un despatx d’arquitectura i enginyeria que aporta coneixement i innovació en l’àmbit de la construcció i la sostenibilitat. Numatec està format per un equip de diversos professionals acreditats que pot oferir serveis integrals complerts en qualsevol projecte d’edificació, instal·lacions, eficiència energètica, Project Management, consultoria o direccions d’obra.

Després de més de 30 anys d’experiència, Numatec renova la seva direcció i aposta per un equip multidisciplinari que combina les especialitzacions de l’enginyeria amb la creativitat i transversalitat de l’arquitectura, la qual cosa ens permet seguir desenvolupant projectes de gran varietat tipològica, tant a nivell nacional com internacional.

Treballem especialment en projectes de retail, oficines i obra industrial, així com en projectes complerts d’habitatges, equipaments públics i urbanisme. Comptem amb un departament especialitzat en energia que desenvolupa projectes eficients. Coordinat amb arquitectura, portem a la pràctica projectes saludables i responsables amb els recursos naturals.