Estudiem les millors alternatives per tal d’adequar/millorar/rendibilitzar els edificis ja construïts. Optimitzem el patrimoni existent dels nostres clients, i aconseguim renovar cada projecte a través de la modernització dels espais per a usos més contemporanis a la vegada que introduïm solucions tècniques i materials actuals atenent a les necessitats de cada edifici.

En totes les reformes la participació del client és essencial per al bon resultat final. Aquest vincle permet profunditzar en els temes més importants de cada projecte: ja sigui per estudiar les possibilitats d’una inversió, un canvi d’ús, la regeneració d’un habitatge, o les qüestions de control de pressupostos i manteniment.

Triar els nous materials d’una reforma i relacionar-los amb els existents és clau per a estimular l’experiència de l’espai, la llum i el confort. Els materials de la nostra arquitectura es comuniquen entre ells, com els instruments musicals en una composició, i volen provocar un sentiment d’excitació i joia.

També és la nostra responsabilitat tenir una clara visió sobre l’eficiència d’un projecte, tant a nivell energètic com econòmic. Entenem que l’aproximació sostenible a la construcció és una obligació pel bé del futur del nostre entorn i com l’habitem. Treballem de manera ràpida i eficient; i a l’obra es dirigeixen tots els industrials per a què ofereixin un servei excel·lent i amb la màxima garantia.

Si tens alguna consulta o vols més informació sobre la nostra empresa posa’t en contacte amb nosaltres:

Contact us here
[contact-form-7 id=”676″ title=”Serveis”]